INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Obligați să-l suporte până la finalul sezonului! Jucătorii au răbufnit și îl vor plecat: "E plictisitor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 10:14

Antonio Conte  nu mai e dorit nici de jucători la Chelsea, care-l consideră "plictisitor", nici de conducere. Dar vor fi nevoiți să lucreze cu el în continuare, întrucât londonezii n-au găsit pe nimeni dispus să preia echipa imediat.

Toată lumea se aștepta ca Antonio Conte să fie demis la 1-4 cu Watford, al doilea eșec consecutiv la scor suferit în campionat după acel 0-3 acasă cu Bournemouth.

Numai că Chelsea, în lipsa unei soluții viabile, a decis să-i acorde credit în continuare, atâta vreme cât nu pune în pericol clasarea în primele patru la finele stagiunii și nu ratează prezența în Liga Campionilor. Clar este însă că, cel mai târziu la 1 iulie, contractul din care i-au mai rămas 18 luni va fi reziliat.

Opt accidentați

Tabloidul Daily Mail dezvăluie că tehnicianul italian și-a pierdut tot creditul în fața jucătorilor, care îi reproșează antrenamentele plictisitoare, repetitive, și mai ales intensitatea lor, neobișnuită pentru Premier League.

Acesta ar fi și motivul leziunilor musculare suferite în această stagiune de Morata, Kante, Moses, Gary Cahill, Willian, Fabregas, Christensen și Barkley. Iar ultimii doi nu sunt nici acum recuperați.

Țintește compensația

Și încă ceva. Nici Conte nu mai vrea să continue. Vara trecută a intrat în conflict cu patronul Roman Abramovici și cu mâna dreaptă a acestuia, Marina Granovskaia, pentru că nu i s-au adus toți jucătorii solicitați. Iar de atunci, ori de câte ori i s-a ivit ocazia, a lăsat de înțeles că vrea să antreneze din nou acasă, în Serie A.

În condițiile date putea să-și depună el demisia, numai că astfel ar fi ratat o compensație consistentă. Echivalentul unui salariu anual!  

24 de meciuri
au pierdut în total jucătorii lui Chelsea (opt la număr) din cauza leziunilor musculare. Până acum

10.100.000 €e compensația pe care Conte o va primi dacă e dat afară înaintea încheierii contractului

4
e locul e care-l ocupă Chelsea în clasamentul Premier. E la 19 puncte de liderul Man. City

Luis Enrique e favoritul

Ziarele din Insulă anunță că Luis Enrique, liber de contract după despărțirea de Barcelona, e marele favorit s-o preia pe Chelsea.

O altă variantă e neamțul Thomas Tuchel, de asemenea fără job, dar Abramovici îl are în vedere și pe Maurizio Sarri. Antrenorul lui Chiricheș ezită să-și prelungească angajamentul la Napoli, iar miliardarul rus n-a ascuns faptul că-l apreciază.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează