INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ofertă incredibilă pentru Mbappe. Cât este dispusă Real Madrid să plătească pentru atacantul de 18 ani

Mbappe, foto: reuters
Mbappe, foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 10:59

Atacantul echipei AS Monaco, Kylian Mbappe ar putea evolua în La Liga din sezonul viitor, fiind dorit de Real Madrid, conform Marca.

În vârstă de doar 18 ani, Mbappe a debutat în prima echipă a lui Monaco în sezonul 2015-2016 și a devenit o piesă de bază în acest an, marcând 21 de goluri în 34 de partide disputate.

Jurnalistul Duncan Castles, de la Yahoo!, a anunțat că monegascii ar fi primit deja o ofertă de peste 130 de milioane de euro pentru tânărul internațional francez, însă nu a dezvăluit numele clubului.

El a mai precizat că șefii lui AS Monaco se așteaptă să primească și oferte mai mari.

Evoluțiile bune în acest sezon ale lui Mbappe atât în campionat cât și în Liga Campionilor au stârnit interesul mai multor cluburi mari din Europa, printre care Real Madrid sau PSG. Vineri, cotidianul spaniol Marca a anunțat că cel mai probabil oferta imensă de AS Monaco aparține clubului Real Madrid.

În urmă cu puțin timp, Mbappe nu a exclus posibilitatea de a evolua în viitor pentru "galactici".

"Pentru moment, eu sunt la Monaco ... Real Madrid este un club mare. Dar eu incă mai am multe de invățat. Real Madrid este un club la care ar trebui să mergi atunci când ești matur, când ești la vârful carierei tale de jucător. Nu cred că eu la vârful carierei mele de jucator", a declarat Mbappe.

Internaționalul francez a debutat în naționala de seniori a țării sale luna trecută, strângând deja 2 prezențe.

10 milioane €valorează Mbappe potrivit transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează