INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Ofertă ireală pentru Mbappe, refuzată de Monaco! Putea deveni cel mai scump jucător din istorie

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 13:30

Atacantul de 18 ani al celor de la Monaco, Kylian Mbappe, a atras atenția marilor cluburi din Europa, dar se pare că Monaco este hotărâtă să-l păstreze pe tânărul francez. 

Monegascii ar fi refuzat o ofertă fabuloasă, de 120 de milioane de euro pentru Mbappe, venită din partea celor de la Real Madrid, informează The Telegraph.

Propunerea ar fi fost făcută zilele acestea, dar Monaco ar fi refuzat și speră în continuare să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea.

În cazul în care francezii acceptau suma vehiculată, atacantul ar fi devenit cel mai scump transfer din istorie, depășindu-l pe Pogba, care a fost cumpărat de United de la Juventus în schimbul a 100 de milioane de euro.

"Planul este să facem tot ce ne stă în putință pentru a-i prelungi contractul și să facem totul pentru ca el să mai rămână la noi cel puțin un an", a spus președintele executiv al lui Monaco, Vadim Vasilyev, fără a oferi detalii despre eventualele oferte venite pe numele atacantului de 18 ani.

10.000.000 €este cota lui Mbappe pe site-ul transfermarkt.com, la finalul unui sezon în care atacantul a marcat 26 de goluri și a dat 14 pase decisive în toate competițiile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
854605894625108
Silviu Apostol  •  21 Mai 2017, 18:12

Oare ce o face *** Hagi cu suma asta ? N-a zis el ca Florinel Coman e la fel de bun ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  21 Mai 2017, 18:08

Il vrei la Fcsb?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2017, 17:25
Postat de respect2014 pe 21 Mai 2017, 13:50

120 de milioane pentru un pusti de 19 ani! O tara mica imprumuta de la FMI o asemenea suma pentru supravietuire. Este de SF...

De asta il detest pe Florentino Perez. E omul care a spart piata, el a fost punctul de plecare al nebuniei transferurilor. Incepand cu Zidane, continuand cu Ronaldo, Beckham. Owen, Cristiano Ronaldo, Bale, Realul a exclus notiunea de negociere in fotbal. Cat costa Zidane? Atat. Poftim banii! Nu... stai sa vezi, ca poate mai lasi... nu! Direct! A vrut sa aduca orice mare vedeta mondiala, cu o lacomie de nedescris, beneficiind si de ingaduinta fiscului spaniol. Seicii fotbalului european doar au preluat modelul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează