INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REFUZ

Ofertat de Real Madrid și Bayern Munchen, un fotbalist francez preferă să rămână la Celtic!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 21:46

Agentul lui Moussa Dembele a declarat că atacantul lui Celtic nu are de gând să părăsească echipa scoțiană, deși Real Madrid și Bayern Munchen au fost interesate de transferul francezului.

Fotbalistul, care evoluează în naționala U21 a ”cocoșului galic”, a fost vizat și de o mutare la Chelsea în ianuarie, iar în ultimele săptămâni mai multe cluburi mari din Europa și-au manifestat intenția de a-l transfera la vară.

”Moussa nu este stresat. El a semnat un contract pe patru ani cu Celtic și nu se gândește decât la acest club. Dacă va pleca vreodată, asta se va întâmpla la momentul potrivit. Luna trecută au existat niște speculații legate de o plecare a sa, dar ele nu s-au concretizat”, a declarat Mamadi Fofana, agentul jucătorului.

Forma foarte bună din acest sezon a atras atenția a numeroase cluburi de pe bătrânul continent, precum Liverpool, Manchester City, Arsenal, Real Madrid și Bayern Munchen. Echipa scoțiană a refuzat ofertele venite pentru francez, aceasta anunțând că atacantul poate fi achiziționat contra sumei de 40 de milioanbe de lire sterline.

Moussa, în vârstă de 20 de ani, este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt. El a evoluat între 2013 și 2016 la Fulham, iar din acest sezon s-a transferat la Celtic. În actualul an competițional, el a evoluat în 23 de meciuri, înscriind 13 goluri.

surse: eurosport.com, sportsmole.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează