INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Oficial! Arturo Vidal a semnat contractul cu noua sa echipă » Cît a fost suma de transfer

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 18:37

Arturo Vidal a semnat astăzi pe patru sezoane cu Bayern Munchen, echipă la care va purta numărul 23. Nemții au plătit în schimbul mijlocașului suma de 40 de milioane de euro.

"Sînt încîntat să revin și să joc în Bundesliga. Sper ca de această dată să cîștig titlul. Nu am reușit cu Leverkusen, dar cu Bayern am o șansă uriașă. Am vrut să fac un pas înainte prin acest transfer", a spus Vidal.

Fotbalistul a jucat patru sezoane la Juventus Torino, alături de care a cîștigat campionatul Italiei de patru ori și o dată Cupa Italiei. El a mai evoluat în Bundesliga la Bayer Levekrusen, în perioada 2007/2011.

69 de selecții
la naționala statului Chile are Vidal, pentru care a marcat de 12 ori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  28 Iulie 2015, 20:12

*** a mai bifat o 'ratare'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează