INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  #FOOTBALLLEAKS #EICFOOTBALL

Oficial din Ministerul de Finanțe: "Minimum 6 ani de închisoare pentru Cristiano Ronaldo"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 13:57

Un oficial din Ministerul de Finanțe din Spania, Jose Maria Mollinedo, a vorbit pentru RAC 1 despre problemele pe care le-ar putea avea Cristiano Ronaldo după dezvăluirile Football Leeks.

Secretarul general al GESTHA, sindicatul muncitorilor din Ministerul Finanțelor și Trezoreriei, avertizează:

"Dacă se dovedesc toate aceste informații am fi în fața unui delict fiscal foarte grav, iar pedeapsa minimă este de 2 ani de inchisoare pentru fiecare an în parte în care s-au găsit nereguli.

Dacă ancheta este deschisă pe 3 ani, ar urma să ia minimum 6 ani de închisoare, iar dacă recunoaște faptele și plătește frauda cu două luni înainte să înceapă ancheta penală, atunci își poate reduce pedeapsa cu 2 ani", a zis acesta conform Mundo Deportivo.

Materialele apărute în Gazeta Sporturilor cu privire la acest subiect sunt bazate pe documente Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaboration.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
craz1est
craz1est  •  07 Decembrie 2016, 07:09

Bine ii face , am auzit ca mergea la fufe pe strada in Tenerife, iar dupa prestarea serviciilor de menaj , in loc de bani Ronaldo le spunea cine este si le tragea teapa ! Pai mai Cristiane, dragostea trece prin stomac si fetele alea care le-ai tepuit plateau si ele taxe la randul lor.

real09
real09  •  06 Decembrie 2016, 20:00

sa nu dea de tactu pe acolo sa-l ia in car

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Decembrie 2016, 19:25

legea este lege! a aflat si popescu la noi... ce nu inteleg este de ce messi a scapat?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează