INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

OFICIAL Încă un transfer făcut de Real Madrid » Încă un jucător dorit de Barcelona a fost prezentat azi

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 16:02

Dorit și de Barcelona, mijlocașul Dani Ceballos, 20 de ani, a fost prezentat astăzi la Real Madrid.

Spaniolul a fost cumpărat de madrileni pentru 15 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu Betis Sevilla, iar astăzi a efectuat vizita medicală și a oferit primele declarații.

"Nu am avut nicio îndoială. Sunt unde am vrut. Președintele Perez m-a căutat și nu am ascultat alte oferte. Îmi era clar că vreau la Real. Este o mândrie să fiu la acest club, cel mai mare din lume. Sper să îmbrac tricoul mulți ani.

Voi munci și îi voi demonstra lui Zidane că merit să fiu aici. Voi învăța multe de la el și mă va ajuta să fiu un jucător mai bun", a spus Ceballos potrivit Mundo Deportivo.

24
este numărul pe care Ceballos îl va purta la Real Madrid

Ceballos este al doilea jucător transferat de Real în această vară, după fundașul stânga Theo Hernandez, 19 ani, fotbalist dorit și Ceballos a impresionat și la EURO U21, fiind finalist cu Spania și primind trofeul pentru cel mai bun jucător.

Ceballos 2016-2017: 2 goluri, 2 assisturi, 1.323 de pase, 79 de driblinguri, 66 de tacklinguri, 52 de intercepții, 38 de ocazii create

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  20 Iulie 2017, 16:13

Sunt fan Barca ,dar Realul stie sa faca transferuri.Ceballos e unul din cei mai buni tineri din Europa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează