INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Primul transfer al Barcelonei! Catalanii şi-au acoperit cel mai fragil post pentru 25 de milioane de euro

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 16:11

Josep Maria Bartomeu a confirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Barcelona și Olympique Lyon au ajuns la un acord pentru transferul lui Samuel Umtiti.

Fundașul central francez de 22 de ani va semna un acord cu catalanii, iar în schimbul transferului, echipa franceză va primi suma de 25 de milioane de euro.

Umtiti face parte din lotul Franței la Campionatul European, însă nu a evoluat până acum pentru echipa antrenată de Didier Deschamps.

"Când se va termina Campionatul European îl vom chema pentru a face vizita medicală și toți pașii care trebuie făcuți pentru ca un jucător ca el să se integreze în echipa noastră", a declarat Bartomeu, conform Mundo Deportivo.

Umtiti a ajuns la academia celor de la Lyon în 2001 și a jucat 131 de meciuri de când a debutat la prima echipă, la vârsta de 17 ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
959479740786337
George Manoiu  •  30 Iunie 2016, 20:19

Umtiti e la baza (si la varf) si une vreti voi fundas central. A jucat o scurta perioada fundas stanga pe vremea cand n-avea loc de catastrofe precum kone, lovren (nu prea l-am urmairit in Anglia, dar la OL a facut multe boacane) sau mensah ori de batranetile taraite ale lui Cris ori Bisevac. Este un fundas excelent, va face super treaba la Barca. Mult succes, Sami, iti vom simti lipsa! Singurul lucru care îndulcește plecarea ta este faptul ca am scapat de cele 2 ruine: kone si rose. Oricine vine ( N'Koulou, argentinianul etc) va fi peste cei 2 ratati

chris_bu67
chris_bu67  •  30 Iunie 2016, 17:56

john milne la bază e cap de rumeguș !

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Iunie 2016, 17:38
Postat de doze pe 30 Iunie 2016, 17:04

numai ca Umtiti la baza e fundas stanga.

Chiriches la baza e atacant :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează