INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL » PSG a bifat primul transfer al verii! A fost în mare formă în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 15:44

PSG a anunțat pe site-ul oficial transferul fotbalistului francez Hatem Ben Arfa. Acesta a semnat un contract pe 2 ani, venind la Paris liber de contract.

Mijlocașul ofensiv a impresionat în sezonul trecut, la Nice. Este primul transfer oficializat de PSG în această vară, după aducerea lui Unai Emery.

În sezonul trecut Ben Arfa a marcat 17 goluri și a oferit 6 pase decisive. Jucătorul a ajuns să fie cotat la 10 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

"E un moment foarte fericit pentru mine şi sunt mândru că am semnat cu PSG. PSG a fost întotdeauna o echipă specială pentru mine, era un vis al meu din copilărie să joc pe Parc des Princes", a zis Ben Arfa la PSG.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
daweroirl
daweroirl  •  01 Iulie 2016, 13:13

ba ,da cate goluri a dat sezonul viitor de a fost in mare forma ,sa stim si noi !?:))

fangigi
fangigi  •  01 Iulie 2016, 16:11

Daca sezonul viitor a fost in mare forma, nici nu vreau sa ma gandesc ce grozavii poate face sezonul trecut!

daweroirl
daweroirl  •  01 Iulie 2016, 13:11

Nea Ovi ,asta ce a scris articolul merita pus pe picioarele matale si dat o bataita la *** ca si la copii de clasa primara ,apoi pus la colt in genunchi pe boabe de porumb!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează