INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL Rafa Benitez a revenit în Premier League: "Obiectivul e salvarea de la retrogradare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 13:52

Rafa Benitez, 55 de ani, a fost numit oficial antrenor la Newcastle.

UPDATE 15:25 

"Obiectivul nostru este să rămânem în prima ligă. Va fi o provocare nu doar pentru mine, ci și pentru jucători, club și fani. Trebuie să muncim mult în această direcție, cu aceeași țintă în minte. Revin în Anglia pentru a fi alături de casă, de familia mea. Sunt foarte fericit!", a declarat Benitez.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Steve McClaren nu mai este de azi managerul lui Newcastle, clubul de pe locul 19 în Premier League anunțând decizia printr-un comunicat oficial. 

În locul lui, gruparea engleză e foarte aproape să-l numească pe Rafa Benitez. Discuțiile sunt avansate, dar mai sunt câteva aspecte unde părțile nu s-au pus încă de acord: spaniolul ar dori să se ocupe exclusiv de transferuri, să-și numească propriul staff și să poată pleca dacă echipa retrogradează. 

Benitez (55 de ani) e liber de contract după ce a fost dat afară de Real Madrid în ianuarie. El le-a mai antrenat pe Valencia, Liverpool, Inter, Napoli, Chelsea și are în palmares o Liga Campionilor cucerită cu "cormoranii" și două titluri în La Liga cu "liliecii". 

Chiar dacă a fost echipa din Europa care a investit cel mai mult în transferurile din iarnă, Newcastle se luptă în continuare pentru evitarea retrogradării, fiind la un punct distanță de primul loc care asigură rămânerea în prima ligă. McClaren fusese numit în vara lui 2015 la echipă. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează