INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL S-a aflat prima formație care a promovat în Premier League

Foto: wolves.co.uk
Foto: wolves.co.uk

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 10:54

Formația engleză Wolverhampton Wanderers va reveni din toamnă în Premier League după o pauză de 6 ani.

Gruparea antrenată de Nuno Espírito Santo și-a asigurat promovarea matematică în elita fotbalului britanic după ce ocupanta locului 3, Fulham, a remizat pe terenul lui Brentford, scor 1-1. Astfel, cu 3 etape înainte de final, londonezii, care ocupă prima poziție care nu asigură promovarea directă, au acumulat 82 de puncte prin remiza obținută sâmbătă, în timp ce "lupii", care vor juca pe teren propriu, astăzi, cu Birmingham au 92 de puncte.

După ce a obținut matematic promovarea, antrenorul Nuno Espírito Santo s-a declarat încântat de performanța realizată însă le-a cerut jucătorilor să rămână la fel de concentrați pentru ca gruparea de pe Molineux Stadium să încheie campionatul pe prima poziție.

"Nu este o petrecere, este un joc. Nu ne gândim la rezultat, ne gândim la modul în care vrem să ne îndeplinim sarcinile pentru a câștiga jocul. După ce vom câștiga partida, va fi OK. Dar, înainte de asta, nu ne vom distra. Nici măcar nu ne gândim la sărbătoare. Nu am obținut nimic încă. Meciul este duminică. Va fi un joc dur", a declarat Espírito Santo, care a preluat conducerea tehnică a lupilor în vara 2017.

Sezonul trecut, Wolverhampton, care a început sezonul cu Walter Zenga pe banca tehnică, a terminat pe locul 15. Italianul a fost înlocuit în octombrie 2016 cu Paul Lambert.

Surse: birminghammail.co.ukexpressen.sesportsnet.ca

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează