INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

OFICIAL // VIDEO Pianistul Alexis » Imagini de senzație de la prezentarea lui Sanchez la United + Mkhitaryan merge la Arsenal

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 20:10

Transferul lui Alexis Sanchez (29 de ani) la Manchester United a fost confirmat în această seară, clubul britanic postând pe contul de Instagram o fotografie cu fotbalistul în tricoul echipei antrenate de Jose Mourinho.

Chilianul era în ultimul an de contract cu Arsenal și a evitat să semneze prelungirea, așa că "tunarii" au preferat să îl cedeze acum la United. La noua lui echipă, Sanchez va avea un salariu anual de 20,6 milioane de euro, în timp ce fosta lui grupare îl va primi la schimb pe Henrikh Mkhitaryan și o sumă de bani, tranzacția totală cifrându-se la aproximativ 40 de milioane de euro. 

Armeanul de 29 de ani a fost prezentat și el la Arsenal în această seară. 

United este cel de-al șaptelea club din cariera lui Alexis. Jucătorul a mai evoluat pentru Cobreloa, Udinese, Colo Colo, River Plate, Barcelona și Arsenal.

 

Introducing #Alexis7… #GGMU #MUFC @alexis_officia1

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1roman
1roman  •  22 Ianuarie 2018, 21:29

Noroc cu Messi ca le-a dat ideaa cu pianul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează