INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON

Olympique Lyon a primit o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Lacazette. Ce a decis președintele Aulas

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 06 mai 2017 22:01

Președintele lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a anunțat că echipa sa a refuzat oferta lui Atletico Madrid pentru atacantul Alexandre Lacazette.

Aulas a mai dezvăluit că formația madrilenă îl dorește pe Lacazette de doi ani.

Publicația RMC susține că internaționalul francez ar fi încântat să evolueze din vară pentru Atleti, care ar fi dispusă să achite 40 de milioane de euro pentru acesta, în cazul în care va câștiga apelul intentat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și i se va ridica interdicția de a transfera.

"Discutăm cu Atletico Madrid despre Alexandre Lacazette de doi ani. Poate că Alexandre ar vrea să rămână. Nu am vorbit cu el direct despre asta. Ne vom vedea și vom ști mai multe după aceea. Atletico nu este singura care a făcut o ofertă sau a manifestat un interes pentru Lacazette. Am refuzat 40 de milioane de euro acum doi ani. Vom face totul că să-l păstrăm. Va trebui să primim propuneri foarte mari pentru a-l lăsa pe Alex să plece de la noi", a declarat Aulas.

În vârstă de 25 de ani, Lacazette mai are contract cu Olympique Lyon până în iulie 2019. Acesta este un produs al centrului de copii și juniori al clubului din Ligue 1 și a debutat la echipa de seniori în 2010 la 18 ani.

41 de partidea disputat francezul în acest sezon în toate competițiile reușind 31 de goluri și 4 assist-uri

1 golîn 10 meciuri marcat Lacazette pentru naționala Franței, debutând în 2013

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează