INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Olympique Lyon, încă sub şocul provocat de Astra » Înfrîngere şi în Ligue 1!

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 17:08

Olympique Lyon n-a ieşit din şocul provocat de înfrîngerea cu 1-2 în faţa Astrei din manşa tur a play-off-ului Europa League.Cu doar 3 puncte după tot atîtea etape în Ligue 1, Lyon îşi continuă forma foarte slabă din ultima vreme. Formaţia franceză a pierdut cu 0-1 pe propriul teren în faţa lui Lens.

Hubert Fournier a folosit aceeaşi echipă (cu excepţia a doi jucători-Dabo şi Mvuemba) pe care a avut-o şi în disputa cu Astra.

Manşa retur cu giurgiuvenii va avea loc joi, de la ora 21:45, şi va fi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adrian008
adrian008  •  24 August 2014, 17:18

unde e random sa ne spuna ca aia au jucat cu rezervele rezervelor cu Astra?de cele mai multe ori prostia e data in vileag.la fel a patit si el

lenan
lenan  •  24 August 2014, 16:46

sub soc pe naiba... asta e nivelul lor, calmati-va...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează