INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Operat la al cincilea metatarsian pe 3 martie, Neymar e gata de revenire! Când ar putea juca brazilianul la PSG?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 11:14

Neymar va fi cu certitudine la Mondialul din Rusia, dar PSG anunță că brazilianul ar putea reveni la timp ca să prindă finalul stagiunii în Ligue 1.

"Am aflat rezultatele ultimelor teste și recuperarea lui decurge excelent, după cum confirmă și doctorul Rodrigo Lasmar.

Va începe curând exerciții specifice pentru glezna dreaptă, exerciții cu greutăți. În zece zile ne decidem asupra datei la care va relua pregătirea", a declarat antrenorul Unai Emery.

Refăcut într-o lună

Și Neymar este optimist. "Mai am nevoie de o lună, însă totul decurge bine şi normal", a dezvăluit atacantul de 26 de ani într-un interviu pentru canalul O Globo. El are mari șanse să joace pe 19 mai, când PSG va sărbători titlul de campioană.

Brazilianul a suferit o fractură la al 5-lea metatarsian, fiind operat pe 3 martie, la Belo Horizonte, de către medicul Selecao, Rodrigo Lasmar, și inițial se estima o pauză de până la 3 luni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează