INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OPT oferte pentru Fernando Torres! Spaniolul ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 11:30

Opt echipe din lume se bat pentru transferul atacantului spaniol Fernando Torres. Sau, cel puțin, așa susține agentul lui, Jose Antonio Martin.

Fotbalistul de 31 de ani împrumutat pentru un an și jumătate de AC Milan la Atletico Madrid caută noi aventuri, pentru că în această vară îi expiră contractul cu formația madrilenă.

"Fanii lui Atletico nici nu vor să audă de plecarea lui Torres, dar are 8 oferte, dintre care una l-ar face să fie cel mai bine plătit jucător din lume. Una dintre oferte e din China, restul din alte părți ale lumii.

Totul depinde de discuția pe care o va avea jucătorul cu Diego Simeone. Antrenorul trebuie să-i spună clar dacă se bazează sau nu pe el".

Atletico trebuie să se decidă pînă la finalul perioadei actuale de mercato, la sfîrșitul lui ianuarie, dacă-l mai vrea pe Torres sau nu, în cazul în care TAS confirmă interdicția pentru următoarele două perioade de transferuri dată de FIFA.

Torres a fost crescut de Atletico Madrid și a jucat 7 ani la formația spaniolă. A mai evoluat la Liverpool, Chelsea, AC Milan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează