INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Optimile Ligii Campionilor ar putea lăsa urme în bugetul participantelor! Cine sunt echipele anchetate de Comisia de Disciplină a UEFA

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 09 martie 2017 15:09

UEFA ar putea sancționa disciplinar cluburile Arsenal, Bayern Munchen și Napoli în urma incidentelor în această săptămână la partidele disputate în cadrul manșei a doua a optimilor UEFA Champions League.

În timpul meciului dintre Arsenal Londra și Bayern Munchen, încheiat cu victoria cu 5-1 pentru oaspeți, fanii ambelor echipe au avut un comportament neadecvat.

Arsenal este anchetată pentru că un fan al echipei a pătruns pe teren în timpul meciului, în timp ce Bayern ar putea fi pedepsită din cauza faptului că simpatizanții săi, prezenți în tribunele stadionului Emirates, au aruncat cu diverse obiecte pe toată durata meciului, scrie goal.com.

În cursul partidei dintre Napoli și Real Madrid, câștigată de galactici cu 3-1, fanii echipei italiene prezenți pe Sao Paolo au comis o serie de neregularități printre care aruncarea cu obiecte pe teren, blocarea scărilor stadionului sau utilizarea de pixuri laser.

Potrivit comunicatului UEFA, Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului european va judeca cele trei cazuri pe 23 martie.
Atât Bayern Munchen cât și Real Madrid s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close