INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - OSASUNA, MIERCURI, 20:30, DIGI 1

Osasuna, obligată să-și schimbe echipamentul pentru meciul cu Barcelona

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 25 aprilie 2017 13:50

Osasuna, "lanterna roșie" din La Liga, a fost forțată să-și creeze un set nou de echipament pentru deplasarea de la Barcelona.

Decizia aparține Federației Spaniole de Fotbal la sugestia televiziunilor care dețin drepturile de difuzare, reprezentanții acestora susținând că ambele echipamente ale oaspeților de mâine seară seamănă cu cele purtate de trupa lui Enrique.

Noul set al echipei din Pamplona este complet portocaliu, iar în lipsa unui sponsor, pe tricouri va fi inscripționat mesajul "Osasuna nunca se rinde" (n.r.: "Osasuna nu se predă niciodată"), anunță site-ul oficial al bascilor.

Gruparea antrenată de sârbul Petar Vasiljevici este pe ultimul loc în Spania, la 9 puncte distanță de primul loc salvator cu 6 etape înainte de final.

Osasuna va avea o misiune extrem de dificilă pe Camp Nou, Barcelona având un moral ridicat după victoria spectaculoasă de la Madrid, scor 3-2.

În meciul tur, meci disputat în decembrie de pe El Sadar, catalanii s-au impus fără probleme, 3-0.

sursa: osasuna.es

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează