INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Osvaldo, ce reuşită! Cel mai frumos gol al lunii a fost anulat eronat de arbitru

Super reuşita lui Osvaldo a fost anulată eronat de arbitrul partidei
Super reuşita lui Osvaldo a fost anulată eronat de arbitrul partidei

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2011 17:24

Pablo Osvaldo a marcat în meciul AS Roma - Lecce unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului. Reuşita i-a fost anulată, însă, de arbitru care a văzut un ofsaid inexistent.

AS Roma s-a impus cu 2-1 în meciul de pe teren propriu cu Lecce. Putea fi 3-1, însă golul superb al lui Osvaldo din minutul 75 a fost anulat eronat de arbitru.

Argentinianul a primit o centrare de la coechipier, s-a lăsat pe spate şi a reuşit o foarfecă superbă. Mingea s-a dusla vinclu, la colţul scurt şi a intrat în poartă.

Osvaldo a început să celebreze reuşita, însă fluierul arbitrului i-a stins bucuria. Şi-a ascuns faţa în spatele tricoului pentru a-şi masca  dezamăgirea. Vezi mai jos Video!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
laaaurentzyu
laaaurentzyu  •  21 Noiembrie 2011, 16:08

Şi-a faţa în spatele tricoului pentru a-şi ascunde dezamăgirea. :)))) alt text scris in fuga...

xstream
xstream  •  21 Noiembrie 2011, 15:59

ce arbitru idiot

Vezi toate comentariile (2)
Comentează