INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OUT aproape o lună! Pierdere importantă pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Villarreal » Zidane are trei fundași accidentați

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 23 februarie 2017 15:19

Raphael Varane, fundașul central al lui Real Madrid, s-a accidentat în repriza a doua a meciului restanță cu Valencia, de pe ”Mestalla” și va lipsi cel puțin trei săptămâni din echipa ”galacticilor”.

Echipa lui Zinedine Zidane a pierdut, scor 1-2, întâlnirea din La Liga contra ”liliecilor”, după un început dezastruos de partidă, când a primit două goluri în primele 10 minute. Au marcat: Zaza și Orellana. Ronaldo a redus din diferență înainte de pauză, dar ofensiva lui Zidane nu a mai reușit nimic notabil pe tabela de marcaj, în partea a doua.

Pentru Varane a fost o seară de coșmar, după ce a greșit la ambele reușite ale Valenciei, care s-au dovedit decisive pentru stabilirea scorului final. Din cauza acestei înfrângeri, Real a ratat șansa desprinderii de Barcelona, în fruntea campionatului spaniol.

Internaționalul francez, în vârstă de 23 de ani, a fost înlocuit în minutul 73 de Nacho, după ce a resimțit dureri musculare. El va efectua investigații suplimentare la revenirea la Madrid, după ce echipa medicală a anunțat inițial că va absenta din lot trei săptămâni.

În perspectiva meciului Villarreal Real Madrid din etapa viitoare, care se va disputa duminică pe 26 februarie, Zinedine Zidane se confruntă cu probleme în apărare, unde nu-i va avea la dispoziție pe Coentrao, Danilo și Varane. Fundașul francez a fost un om de bază al echipei în acest sezon, el evoluând în 18 partide în La Liga.

surse: as.com, espnfc.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
xgabi
xgabi  •  23 Februarie 2017, 16:22

A facut intindere cand i-a dat cu gheata in gura lu' ala la 2m inaltime si trebuia sa ia rosu.....dar arbitrul surpriza .... nu a vazut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează