INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Păcăleală de proporții luată de Lazio: hackerii au intrat pe fir și au dat lovitura!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 18:28

Ultima tranșă din suma datorată de Lazio pentru transferul lui Stefan de Vrij nu a mai ajuns la Feyenoord.

Președintele Claudio Lotito acuză că cele două milioane de euro (reprezentând un sfert din prețul fundașului batav) trimise în Olanda au fost deturnate de hackeri!

Manevra s-ar fi făcut printr-un email expediat pe adresa clubului capitolin cu antetul echipei din Rotterdam și cu datele perfect asemănătoare, inclusiv aceeași bancă!, mai puțin numărul de cont! Procuratura italiană suspectează "un spion" din clubul batav.

Stefan de Vrij (26 de ani) a fost achiziționat de Lazio de la Feyenoord în 2014 contra sumei de 7 milioane de euro. Acum, olandezul a ajuns să valoreze 40 de milioane!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marian0904
marian0904  •  28 Martie 2018, 20:11

Nu-i hacker-eala, ci furt si nebagare de seama. Din aceasta cauza e banuit unul de la Feyenoord, care putea stii datele pentru comunicare si transfer financiar. Baietii au mai gasit o sursa de jumulit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează