INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Patrice Evra, remarcă șocantă la adresa unui fost internațional francez: "Numai el știe cât păr pubian are Zidane pe «podoaba» familiei!"

Duggary, foto: Gulliver/gettyimages
Duggary, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 01 mai 2017 16:37

Patrice Evra, 35 de ani, a lansat un atac dur la adresa lui Christophe Dugarry, sugerând că fostul internațional francez a profitat de pe urma prieteniei cu Zinedine Zidane.

Într-un interviu cu William Gallas, un alt fost jucător emblematic al "cocoșilor galici", veteranul din defensiva lui Marseille l-a pus la zid pe Dugarry pentru relația sa cu actualul antrenor al Realului.

"Fratele meu mi-a zis: «ai grijă de Duarig». Lucrezi cu Duarig? Știi despre cine vorbesc, dar să nu-i spunem numele adevărat", și-a început discursul pentru SFR Sport Patrice Evra.

Inițial, Gallas nu știa la cine se referă fostul fundaș al lui Manchester United, însă acesta a continuat în termeni duri atacul la adresa lui Dugarry, 45 de ani, specialist în cadrul aceleiași emisiuni.

"Dacă Duarig are o problemă cu mine, să vină la Marseille. Vom discuta, vom vorbi, nicio problemă. Îl respect, este campion mondial, campion european. Dar este singura persoană din lume care știe cât păr pubian are Zidane pe «diamantele» familiei!", a declarat Evra, comentând acuzațiile de favoritism care l-au urmărit pe Dugarry în toată cariera.

8 goluri în 55 de meciuri a reușit Christophe Dugarry pentru naționala Franței (1994-2002), reușind să câștige Campionatul Mondial în 1998, Campionatul European în 2000, dar și Cupa Confederațiilor în 2001

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  02 Mai 2017, 09:45

ce treaba au barfe ca astea cu sportul?!

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Mai 2017, 19:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  01 Mai 2017, 19:23
Postat de amicu pe 01 Mai 2017, 18:04

Daca un alb spunea despre evra asta era catalogat rasist. Vice-versa e altceva. Asta e lumea in care traim

Exact

Vezi toate comentariile (4)
Comentează