INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Paul Gascoigne a comis-o din nou! Fostul fotbalist a fost amendat cu 1.000 de lire sterline

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 19:42

Paul Gascoigne (49 de ani) e un obișnuit al scandalurilor, iar acum a ieșit din nou în evidență din cauza unui eveniment petrecut la 30 noiembrie 2015.

Fostul star al lui Rangers a pledat vinovat după ce a fost acuzat de comportament rasist în timpul show-ului de televiziune în care era protagonist.

Gascoigne prezenta emisiunea ”O seară cu Gazza”, însă în seara de 30 noiembrie și-a umilit public garda de corp. Pentru asta, justiția engleză a decis ca fostul mijlocaș să plătească 1.000 de lire sterline.

"Vrei să zâmbeşti puţin? Pentru că e aşa întuneric încât nu te văd", a fost gluma pe care a făcut-o Gascoigne cu garda sa de corp, care era de culoare.

De-a lungul carierei, Paul Gascoigne a jucat la echipe precum Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough sau Everton.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2016, 22:13

Presedintele celei mai puternice tari din lume e Obama. O tara ,fosta rasista a devenit cea mai democratica din lume.

dl.axinte
dl.axinte  •  19 Septembrie 2016, 21:34

...un betiv ordinar...fotbalist bun, dar caracter zero...

ovasim
ovasim  •  19 Septembrie 2016, 20:47

Dacă ești rasist(nici eu nu-I pot suporta pe negri deci sigur sunt rasist) la ce *** ții negri pe lângă tine și încă din aia în care îți încredințezi viața?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează