INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Paul Gascoigne şi-a făcut cont de twitter şi a strîns 250.000 de urmăritori în 6 ore: "Vă arăt cine e adevăratul Gazza!"

Paul Gascoigne
Paul Gascoigne

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 12:35

Paul Gascoigne, fostul jucător de legendă al Angliei, a intrat pe reţeaua de microblogging Twitter şi a strîns un sfert de milion de urmăritori în şase ore!

Folosind contul @gazzaofficial, Gascoigne, acum în vîrstă de 46 de ani, se descrie ca fost jucător la Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Everton şi Middlesbrough. Primul său tweet a fost unul optimist: "Abia aştept să vă cunosc şi să vă arăt cine este adevăratul Gazza!".

Cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul, Paul Gascoigne încearcă din răsputeri să revină pe linia de plutire. Într-un documentar TV sincer şi mişcător, Gascoigne, despre care doctorii cred că nu mai are mult de trăit, a mărturisit: "Măcar dacă aş muri nu aş mai simţi durerea aceasta tot timpul. Mi-aş dori fie să dispară băutura, fie să dispar eu într-o cutie de lemn bătută în cuie".

Gascoigne nu-şi poate explica felul în care, după 17 ani în care a încercat să stea treaz, pasiunea pentru alcool a rămas activă.

"Sper să nu mor din cauza alcoolului. Nu mă va compătimi nimeni", a continuat el. Gascoigne a explicat că îl distruge faptul că ştie că va ceda mereu şi va bea, în ciuda eforturilor de a se opri.

"Ştiu că în viitor voi bea din nou. Nu pricep de ce aleg să beau. Nu cred că voi mai fi bine niciodată", a adăugat fostul fotbalist.

Cum a comandat două halbe de bere pentru papagalii săi de jucărie: "Doar ei vorbeau cu mine"
Fostul mijlocaş al lui Glasgow Rangers şi Lazio  Roma a mărturisit că anul 2008 a fost "cel mai urât" din viaţa sa şi a povestit cum, timp de şase săptămâni, a ajuns să consume sute de sticle de vin şi de gin:

"Nu îmi mai amintesc exact la cât timp după operaţie am dat pe gât primul pahar. Era în preajma sărbătorilor de iarnă şi simţeam nevoia să beau. Am ajuns să golesc sticle întregi de vin, iar apoi trecem pe gin. Cu toate acestea, nu reuşeam să mă îmbăt".

Gascoigne a mai spus că în acea perioadă a prizat şi cocaină, fapt care l-a bulversat atât de puternic, încât a crezut că cei doi papagali de jucărie pe care îi avea erau adevăraţi:

"Era vorba despre doi papagali de jucărie care puteau să reproducă sunetele pe care le înregistrau. La un moment dat, aveam impresia că erau singurii oameni care vorbeau cu mine. Am început să cred că cei doi papagali erau adevăraţi, iar odată, chiar am comandat trei halbe de bere, una pentru mine, şi două pentru ei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
grande.balaci
grande.balaci  •  10 Octombrie 2013, 00:07

mare fotbalist,unul dintre cei mai talentati fotbalisti englezi din ultimii ani, egal cu waddle si poate lineker....opinie personala.

iulian099
iulian099  •  09 Octombrie 2013, 23:52
Postat de bogdanelibm pe 09 Octombrie 2013, 22:04

prietene esti de compatimit sincer dar sa sti ca si noi in romania avem un specimen ca tine care intamplator sau ocazional mai joaca si fotbal dar ca bautura te va intrece ca fotbalist nu va putea dar sa vezi ce va fi gabi tamas la varsta ta.

Stai linistit ii da asta lectii lui tamas la orice varsta... Pai ca sa fii mai rau ca Gascoigne trebuie sa fii mort :)), sper sa isi revina ca a fost un mare jucator si foarte simpatic publicului...

bogdanelibm
bogdanelibm  •  09 Octombrie 2013, 22:04

prietene esti de compatimit sincer dar sa sti ca si noi in romania avem un specimen ca tine care intamplator sau ocazional mai joaca si fotbal dar ca bautura te va intrece ca fotbalist nu va putea dar sa vezi ce va fi gabi tamas la varsta ta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează