INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTSMOUTH

Paul Hart are cele mai mari şane să antreneze pe Portsmouth până la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Fostul tehnician al lui Nottingham Forest, Paul Hart, numit de curând manager interimar la Portsmouth ca urmare a demisiei lui Tony Adams, va rămâne, cel mai probabil, pe banca grupării de pe Fratton Park până la finalul acestei stagiuni, informează miercuri Daily Mail.

Potrivit publicaţiilor britanice, conducerea deţinătoarei Cupei Angliei este mulţumită de modul în care a evoluat echipa sub mandatul lui Hart, iar patronul Alexandre Gaydamak este dispus să-l păstreze pe acesta în funcţie şi în următoarele trei luni.

Sub conducerea lui Paul Hart, Portmouth învins pe teren propriu pe Manchester City cu scorul de 2-0 şi a remizat în deplasare cu Stoke, scor 2-2.

Postul de manager al formaţiei de pe Fratton Park a rămas vacant odată cu concedierea lui Tony Adams, care timp de trei luni l-a înlocuit fără succes pe Harry Redknapp, plecat la Tottenham.

Presa sportivă a scris în mai multe rânduri că fostul selecţioner al Angliei, Sven Goran Eriksson, actualmente antrenorul naţionalei Mexicului, ar putea prelua clubul patronat de Alexandre Gaydamak.

Portsmouth a acumulat 28 de puncte în 26 de etape şi se află în prezent pe locul 16 în Premier League.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează