INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paul Pogba, atacat de proprii fani într-un restaurant din Manchester » Poliţia a intervenit după ce francezul a fost încolţit de suporteri!

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 02 martie 2017 11:18

Paul Pogba, cel mai scump jucător din istoria fotbalului, a avut parte de un incident neplăcut în seara de luni, 20 februarie, fiind atacat chiar de fanii lui Manchester United.

Potrivit TheSun, starul francez se afla într-un restaurant din Manchester cu specific indian, luând cina cu câţiva prieteni. Totul părea liniştit, până când un grup de suporteri al lui United aflaţi în local au venit să-i ceară câteva autografe mijlocaşului.

Pogba a refuzat politicos, însă acest lucru nu a fost primit bine de către fanii "diavolilor", aceştia considerând gestul francezului drept unul lipsit de respect. Conform tabloidului britanic, jucătorul de 23 de ani a fost încolţit de fanii revoltaţi, arucându-se chiar cu o farfurie spre acesta.

Cei din conducerea restaurantului au încercat să potolească spiritele, însă văzând că nu reuşesc, au chemat poliţia. Forţele de ordine au sosit, totuşi, după ce persoanele implicate au părăsit restaurantul.

"Ofiţerii au fost chemaţi din cauza unei sesizări privind tulburarea liniştii într-un restaurant din Manchester, după ora 11:40 PM, în data de 20 februarie.", a declarat un oficial al poliţiei din Greater Manchester.

"Situaţia a escaladat foarte repede şi părea că se vor împărţi pumni. Fanii erau foarte nervoşi că Pogba a îndrăznit să-i refuze. Se putea ajunge foarte uşor la violenţă fizică dacă staff-ul nu ar fi intervenit", a povestit un martor ocular.

În ciuda acestui fapt, Paul Pogba nu a fost foarte afectat de acest incident , fiind integralist în finala Cupei Ligii Angliei, disputată duminică, contra lui Southampton şi încheiată cu victoria lui United, scor 3-2.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează