INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pe cine a ales Roberto Carlos drept cel mai bun fundaș stânga din lume: "El este nr 1, nu are limite!"

Marcelo, în duel cu Lionel Messi, în Brazilia-Argentina, foto: reuters +1   FOTO
Marcelo, în duel cu Lionel Messi, în Brazilia-Argentina, foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 11:27

Real Madrid îl are pe cel mai bun fundaș stânga din lume în persoana lui Marcelo, este de părere Roberto Carlos, 43 de ani, conform Marca.

Legenda clubului blanco crede că, la momentul actual, nimeni nu depășește calitățile excepționale pe care le posedă internaționalul brazilian.

"Am inventat un nou stil ofensiv alături de Cafu. Astăzi, Brazilia îi are pe Marcelo și Filipe. Marcelo este cel mai bun din lume, este numărul unu, nu are limite! Face fotbalul să pară mult mai real, dar asta nu înseamnă că îl discreditez pe Filipe", a declarat fostul fundaș de legendă al Braziliei în cadrul unui eveniment al sponsorului Mahou.

512de meciuri și 67 de goluri a bifat Roberto Carlos la Real Madrid între 1996-2007, câștigând 4 titluri în La Liga și 3 trofee UEFA Champions League

Cu 11 sezoane petrecute la Real, Carlos a continuat să-l laude pe Marcelo, pe care-l vede drept urmașul potrivit în banda stângă a defensivei madrilene.

"Sper că Marcelo nu este mai bun ca mine, dar se descurcă extraordinar. Din punct de vedere tehnic este mai bun, eu m-am bazat mai degrabă pe forță", a glumit fostul fundaș care acum câteva săptămâni mărturisea că este fericit că a avut ocazia să joace câteva luni alături de Marcelo.

372de partide și 26 de reușite are Marcelo în tricoul blanco, trecându-și în palmares 3 titluri în Spania și 2 trofee UEFA Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează