INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Pedepse drastice în Grecia: PAOK, 6 puncte penalizare, 7 meciuri cu porțile închise și 282.500 de euro amendă!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 13:58

Comisia de Disciplină a federației elene nu glumește în cazurile de violență pe stadioane.

După ce Panathinaikos a fost penalizată cu 5 puncte, ca pedeapsă în urma atacului asupra antrenorului de la PAOK Salonic (Ivici a fost lovit în cap cu o cutie de bere aruncată de ultrașii verzi), PAOK și AEK au fost și ele pedepsite drastic după incidentele grave de la finala Cupei Greciei.

Considerat principal vinovat pe 6 mai în confruntările violente dintre fani (zeci de persoane au ajuns la spital), clubul PAOK a fost penalizat cu 6 puncte, iar alb-negrii vor juca 7 meciuri cu porțile închise! În plus, PAOK a fost amendat cu 282.500 de euro. Nici AEK nu a scăpat ușor: 4 partide pe teren propriu fără spectatori și 170.000 de euro amendă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Iunie 2017, 16:21

Acu` vin unii sa ne explice ca e un abuz, ca au si grecii un Deaconu al lor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează