INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Penibil sau nu? Corentin Tolisso a refuzat-o pe Napoli de frica Mafiei, după ce a văzut un serial la TV

Corentin Tolisso, dreapta, foto: Guliver/gettyimages
Corentin Tolisso, dreapta, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 09:25

Corentin Tolisso, noua achiziție-record a lui Bayern Munchen, a preferat să rămână la Lyon în 2016, după ce-a văzut la televizor serialul Gomorra. 

Carlo Ancelotti a ținut să-l aibă neapărat pe Corentin Tolisso. Iar Bayern n-a ezitat să i-l aducă, chiar dacă mijocașul defensiv al lui Lyon o costă o avere: 41,5 milioane . Foarte scump la vârsta lui, 22 de ani, internaționalul francez vine "la pachet" și cu o poveste interesantă.

I s-a făcut teamă

Anul trecut, pe vremea asta, Tolisso se afla pe punctul de a deveni coechipier cu Vlad Chiricheș la Napoli. Dar s-a răzgândit brusc și a decis să rămână la Lyon. Motivul? Mafia! Intervievat la radio "Kiss Kiss Napoli", impresarul Frederic Guerra le-a povestit italienilor că "în acea perioadă, Corentin urmărea la televizor serialul Gomorra. Sunt sigur că l-a influențat. I s-a făcut teamă la gândul că i s-ar putea întâmpla ceva rău și a renunțat la transfer".

Cu pistolul la cap

Și pe bună dreptate. În trecut, nevestele unor jucători exponențiali ai napoletanilor, precum Cavani, Lavezzi sau Hamšík, au fost jefuite în plină stradă. La fel Insigne, care în 28 februarie 2016 se afla împreună cu soția în mașină, la semafor, când i s-a pus pistolul la tâmplă. Maradona, la rându-i, n-a scăpat nici el în anii '80 de brațul lung al celebrei Camorra. "Cadoul" nașilor mafioți pentru El Pibe D'Oro: cocaina!
 

47,5 milioane €o va costa pe Bayern transferul lui Tolisso: 41,5 milioane acum, plus 6 milioane funcție de performanțe. Record în Bundesliga

5 ani e durata contractului semnat de Tolisso cu bavarezii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maresal30
maresal30  •  16 Iunie 2017, 00:12
Postat de Razvan Radescu pe 15 Iunie 2017, 12:20

Foarte dur ,dar de neratat,serialul...Inspirat din viatza reala....nu am ajuns la Napoli,dar m-a frapat asemanarea dialectului napoletan cu romana...Il gasiti pe HBO GO...Eu il revad,in perioada asta,cand pot,la munca..

toto riina e mai tare

830943710275518
Razvan Radescu  •  15 Iunie 2017, 12:20

Foarte dur ,dar de neratat,serialul...Inspirat din viatza reala....nu am ajuns la Napoli,dar m-a frapat asemanarea dialectului napoletan cu romana...Il gasiti pe HBO GO...Eu il revad,in perioada asta,cand pot,la munca..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează