INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Pep Guardiola a dat la Bayern Munchen peste aceeaşi problemă cu care s-a confruntat şi la Barcelona

Sursa foto: Reuters
Sursa foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 14:28

Pep Guardiola îşi doreşte foarte mult să obţină titlul de campion în Bundesliga, dar şi trofeul Ligii Campionilor, iar pentru ca aceste obiective să fie mai uşor de îndeplinit, Bayern Munchen se pregăteşte înaintea startului sezonului în America.

Antrenorul lui Bayern îi are în lot şi pe Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Manuel Neuer, Jerome Boateng, Mario Gotze şi Thomas Muller care au jucat în toate meciurile la Campionatul Mondial din Brazilia.

"Sînt sigur că vom avea un sezon foarte bun. Ne e prima dată cînd trebuie să rezolv o astfel de situaţie. Mă ocup eu de ei, ştiu ce-i de făcut", a spus Pep Guardiola, conform goal.com.

Guardiola a condus Barcelona către cîştigarea titlului în La Liga şi cucerirea trofeului Ligii Campionilor în 2010-2011, cînd Xavi, Andres Iniesta, Carles Puyol şi alţii s-au întors după ce au cucerit Cupa Mondială din Africa de Sud cu naţionala Spaniei.

Aflat în America unde va juca un meci amical împotriva echipei mexicane Chivas, Guardiola spune că această partidă poate fi un test pentru a vedea nivelul formaţiei sale.

"Nu sîntem aici pentru distracţie, dorim să oferim fanilor din tribune un spectacol frumos. Acesta va fi un test bun pentru a vedea unde ne aflăm şi ce avem de făcut în continuare. E un meci care ne va ajuta în pregătirea noastră", a completat antrenorul lui Bayern Munchen.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
madskills
madskills  •  01 August 2014, 07:06
Postat de plischi pe 01 August 2014, 06:49

la bayern are cu totul alta problema decat la barcelona: cirnatzii si berea!

Da, de aia Bastin a alergat in finala CL de zici ca nu avea plamani, de aia Lahm a facut acelasi lucru. Dpdv fizic, al constitutiei, are jucatori peste ce a avut la Barca. Pana si Robben si Ribery, singurii "spiridusi" zici ca sunt niste mini tancuri pe langa Iniesta sau Xavi de exemplu. La cat de seriosi sunt nemtii astia, poti sa le pui carnatii si berea la cap, sa doarma cu lucrurile astea si nu le ating daca nu au voie. Din pacate pentru spectacolul fotbalistic din Germania, astia iar o sa defileze, nici macar geniul lui Klopp (care e cu 2 clase peste Pepe) nu poate sa faca nimic in fata banilor

plischi
plischi  •  01 August 2014, 06:49

la bayern are cu totul alta problema decat la barcelona: cirnatzii si berea!

alexandru_p
alexandru_p  •  31 Iulie 2014, 14:33

sa tot ai asa "probleme"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează