INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, declarație controversată în Premier League: "Dacă eram la un club mare, ca Bayern sau Barcelona, eram dat afară"

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 10:58

Managerul lui Man. City, Pep Guardiola, fără trofeu câștigat în acest sezon, admite că fostele lui cluburi n-ar fi tolerat un asemenea eșec.

Primul an în Anglia n-a fost nici pe departe așa cum și l-ar fi dorit Pep Guardiola. La final de sezon trebuie să constate că trofeele au trecut ca vântul pe lângă el, ceea ce nu i s-a mai întâmplat niciodată în cariera de antrenor.

Man. City, sub comanda lui, n-a fost la înălțime în nicio competiție, iar Pep recunoaște sincer: "La un club mare, precum Barcelona sau Bayern, eram demis demult. Fără discuție. Acolo trebuie să câștigi mereu, nu ți se oferă o a doua șansă".

La City, în schimb, șeicii l-au păsuit. Însă presiunea e tot mai mare și Pep știe asta. "Planurile pentru stagiunea viitoare sunt avansate. Dar dacă nu voi avea rezultate voi fi dat afară, iar în locul meu va veni altcineva", a admis tehnicianul spaniol, al cărui mare regret, privind sezonul 2016-2017, e că "n-am reușit să contăm în lupta pentru titlu până la capăt. La ce calitate avem în lot se putea mai mult".

20 de mil €anual e salariul lui Pep la Man. City, conform contractului scadent în 2019

21 de trofeea câștigat Guardiola în cariera de antrenor, 14 cu Barcelona și 7 cu Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2017, 16:15
Postat de sange_alb.rosu pe 16 Mai 2017, 14:37

Marele Guardiola! Da-i cei mai buni jucatori din lume si castiga (aproape) tot. Da-i aproape cei mai buni jucatori din lume si iti face echipa praf. De-aia il consider eu mai bun pe Murinhio, pentru ca asta a reusit sa castige UCL cu echipe modeste.

Guardiola n-o sa reuseasca niciodata sa castige UCL cu echipe precum Porto si Inter care nu erau in primele 7-8 favorite la castigarea trofeului...

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  16 Mai 2017, 14:37

Marele Guardiola! Da-i cei mai buni jucatori din lume si castiga (aproape) tot. Da-i aproape cei mai buni jucatori din lume si iti face echipa praf. De-aia il consider eu mai bun pe Murinhio, pentru ca asta a reusit sa castige UCL cu echipe modeste.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  16 Mai 2017, 13:46

a realizat si el ca Anglia nu-i Spania sau Germania ,unde sunt 2-3 cluburi bune si restul praf

Vezi toate comentariile (3)
Comentează