INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pep Guardiola dezbină Barcelona! Un titular refuză categoric noul antrenor catalan și vrea să plece în Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 10:52

Barcelona se va despărți de Luis Enrique la finalul acestui sezon, iar Juan Carloz Unzue, antrenorul secund, este favorit să îi ia locul.

Deși mulți dintre jucători îl doresc pe Unzue, presa din Spania anunță că Jordi Alba, titular în formația lui Enrique, nu-l dorește pe Unzue ca antrenor principal și ar vrea să plece la altă echipă.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, îl vrea pe fundașul de 28 de ani, pentru a-l înlocui pe Kolarov. Englezii vor să plătescă 35 de milioane de euro pentru a-l transfera pe catalan și îi promit acestuia un salariu mai mare decât cel de la Barcelona.

32.000.000 €este cota lui Jordi Alba, potrivit transfermarkt.de

Pentru a-l înlocui pe Jordi Alba, Barcelona se interesează de Theo Hernandez, fundașul de 19 ani al celor de la Atletico Madrid, care are o clauză de 20 de milioane de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează