INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Pep Guardiola mai pregătește un transfer-bombă! 86 de milioane de euro pentru un fotbalist de superclasă de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 17:31

Spaniolul Pep Guardiola are o nouă țină pentru perioada de mercato din vară. Manchester City va face o ofertă pentru Isco, mijlocașul celor de la Real Madrid.

Englezii vor da 86 de milioane de euro pentru mijlocașul de 25 de ani. Nu e prima dată când City vrea să-l transfere pe Isco. Fotbalistul a mai fost dorit în două rânduri, însă discuțiile s-au oprit după câteva runde de negocieri.

Isco este unul dintre jucătorii importanți de la Real Madrid, însă din vară lucrurile s-ar putea schimba, când multipla campioană a europei pregătește mai multe mutări.

În iarnă, City i-a dorit pe Alexis Sanchez și Riyad Mahrez, însă a ratat aceste ținte, așa că s-a orientat către fotbalistul pe care Real Madrid a dat 30 de milioane de euro în 2013.

Jucătorul adus de la Malaga are 231 de meciuri la Real Madrid în toate competițiile și a reușit să marcheze de 39 de ori. În acest sezon în 40 de meciuri are 7 goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  26 Martie 2018, 21:00

Isco e o achizitie excelenta. Pep nu e prost.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează