INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Pep și Jose față-n față în Premier League » Mourinho s-ar fi înțeles deja cu United

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 18:19

Pep Guardiola și Jose Mourinho se pot întîlni din nou în meciuri directe, însă de această dată în Premier League.

Manchester City a făcut oficial în urmă cu cîteva zile că a semnat cu Guardiola, iar jurnalistul italian Alessando Alciato a anunțat astăzi că Mourinho e la un pas de a semna cu United.

"Mourinho - Manchester United: acord foarte aproape de realizare. Ce derby va fi, cu Guardiola la City", a scris italianul pe o rețea de socializare.

Totodată, presa engleză notează că Mourinho s-ar fi înțeles deja cu șefii lui United și în următoarele ore urmează să semneze noua înțelegere. Sir Alex Ferguson ar fi fost omul care a insistat pentru aducerea tehnicianului portughez la United.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1149073541786060
Meluş Negrescu  •  05 Februarie 2016, 15:52

Ehei, dacă ar ști băieții ăștia doi ce lovitură de gol am inventat eu, mai mult ca sigur că ar sări una-două cu bănuții!

tatutzu
tatutzu  •  05 Februarie 2016, 01:30

Voi nu vă mai semnați articolele de frică să nu fie dezvăluițicei care nu știu să scrie un articol? http://prntscr.com/9z4qmk „Manchester City a făcut oficial în urmă cu cîteva zile că a semnat cu Guardiola” Mi-e greu să vă înțeleg... Poate ați vrut să scrieți că „a făcut oficial anunțul [...] că a semnat”

1140789019278941
Sebastian Moisa  •  04 Februarie 2016, 22:06

Sa fim seriosi....mou daca vine la man utd va avea cea mai slaba perioada din cariera lui..le trebuie un atacant si cel putin 2 mijlocasi...iar la ce preturi se invart nu vad ce ar putea sa cumpere...ma refer la jucatori care ar pitea sa faca diferenta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează