INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Peste 5 zile poate juca din nou » Mărturie emoţionantă: "Am crezut că mi-am ruinat cariera. Cînd m-au sunat, am început să plîng"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 15:36

Luis Suarez mai are patru zile pînă cînd îi va expira suspendarea de patru luni şi va putea debuta într-un meci oficial pentru Barcelona.
Uruguayanul a vorbit într-un interviu despre problemele pe care le-a avut după incidentul cu Giorgio Chiellini şi despre debutul pentru Barcelona.

"După l-am muşcat pe Chiellini am crezut că mi s-a terminat cariera. M-am gîndit că Barcelona nu va mai fi interesată de mine. Cînd m-a sunat impresarul să-mi spună că s-a făcut transferul, am început să plîng", a declarat Suarez pentru presa din Spania.

Uruguayanul a declarat că abia aşteptă să joace pentru Barcelona, dar nu ar fi o 
problemă daca nu ar debuta în El Clasico.

"Sînt pregătit să joc, dar niciodată nu îi voi cere unui antrenor să mă bage. Dacă nu voi evolua, nu am să mă supăr pe antrenor şi am să înţeleg. La început am avut probleme să mă antreze singur, nu aveam motivaţie. Dar colegii m-au ajutat mult şi în ultimul timp m-am antrenat ca un posedat. Pentru mine, Messi e cel mai bun din lume. Mă antrenez zi de zi cu el şi tot mă surprinde".

Suarez a povestit şi un moment emoţionat de la începutul carierei, cînd a vizitat stadionul Barcelonei.

"La 16 ani am vizitat Barcelona şi m-am dus şi la Camp Nou. Am intrat în magazin şi doar mi-am făcut poze, pentru că nu aveam bani să-mi cumpăr nimic. Cînd am cîştigat bani, primele ghete pe care mi le-am luat au fost cu Ronaldinho", a declarat Suarez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
madskills
madskills  •  21 Octombrie 2014, 09:12
Postat de versand pe 20 Octombrie 2014, 19:07

Si asta a tinut de mic cu...Barcelona :)

Pai daca ii cunosti povestea ai intelege :). Actuala lui sotie s-a mutat inca de cand era adolescenta in Barcelona cu familia. Deci intr-un fel omul era legat de orasul asta. Plus ca nu e nicio mirare ca orice fotbalist din lume vrea sa joace de mic si simpatizeaza cu Barcelona sau Real Madrid. Ca sa nu mai vorbim ca Suarez nu e vreun Plesan care sa aiba nevoie de asemenea declaratii :)

maiorul25
maiorul25  •  20 Octombrie 2014, 19:35
Postat de kakasan pe 20 Octombrie 2014, 17:47

Cat imi place site-ul asta. Cenzureaza cuvinte ca "ma - ta"..., dar nu i cenzureaza pe analfabetii si diversionistii cu arfe. Fu***n D-zeu de aserviti ai pontanacului si mo arte tuturor votantilor psd.

marshhh in morttziiii mathyyy de schizoid

versand
versand  •  20 Octombrie 2014, 19:07

Si asta a tinut de mic cu...Barcelona :)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează