INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Peter Schmeichel îl atacă pe Pep Guardiola: "Cred că nu a realizat nimic până acum. Nu cred că City are vreo șansă de a termina între primele patru"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 11:23

Peter Schmeichel îl atacă pe antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola. Fostul portar de legendă al celor de la Manchester United consideră că tehnicianul spaniol putea să facă mult mai multe la City.

După 22 de etape disputate din Premier League, Manchester City ocupă doar locul 5, la 12 puncte în spatele liderului Chelsea, dar la două lungimi peste rivala United.

Cu toate acestea, întrebat cine crede că va ieși câștigător din lupta pentru supremație în orașul Manchester, Peter Schemichel a răspuns simplu: ”Cred că United”.

Fostul goalkeeper și-a argumentat răspunsul:

”Mourinho înțelege acum ce trebuie să facă, iar jucătorii au început să producă fotbal și să aducă rezultatele de care United avea nevoie. Cred că Guardiola nu a avut succes până acum. Desigur, el a moștenit o echipă dificilă”, a fost declarația fostului portar danez.

După un început senzațional de sezon, cu 10 victorii consecutive în toate competițiile, echipa pregătită de Guardiola nu s-a mai regăsit, cedând puncte prețioase în meciurile cu Tottenham, Everton, Liverpool, Leicester, Chelsea, Middlesbrough și Southampton.

”Să fiu sincer nu cred că City are vreo șansă de a termina între primele patru. Au multe probleme și mulți jucători sunt nefericiți. Atunci când o persoană atât de puternică precum Guardiola vine la echipă, sunt multe schimbări și fotbaliștilor le este greu să le aplice” Peter Schmeichel.

Manchester City are șansa de a o egala pe Liverpool în clasament, în cazul unui succes în deplasarea de la Londra, cu West Ham, de miercuri seară. De cealaltă parte, United are o misiune ceva mai ușoară, pe teren propriu, contra lui Hull.

surse: goal.com, football365.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează