INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Petr Cech lovește în propria echipă și îl laudă pe Mourinho: "Asta aș fi vrut să văd și la Arsenal"

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat joi, 07 septembrie 2017 23:30

Petr Cech (35 de ani) s-a retras din fotbalul internaţional, aşa că în ultimele zile a fost liber să acorde un interviu revistei din Franța So Foot. El a comparat filozofia lui Arsenal cu cea a lui Mourinho, iar portarul "tunarilor" n-a fost deloc blând cu echipa lui. 

"Când am ajuns la club mi-am spus: «Ok, Arsenal nu a câştigat Premier League de 10 ani, dar vreau să fiu cel care reuşeşte să-i aducă înapoi titlul». Îngrijorarea este că nu se dezvoltă o mentalitate câştigătoare. Dacă ne uităm cu atenţie nu există nimeni în echipă care a câştigat Premier League, în afara lui Dany Welbeck şi cu mine.

Trebuie să învăţăm împreună, trebuie să găsim această cale spre victorie. Visul meu azi ar fi să câştig cu Arsenal la fel de mult ca şi cu Chelsea. Legat de United, când Mourinho a ajuns la Chelsea de la Porto, el a venit de la un club unde nu era acceptabil să termine al doilea în campionat. A adus acelaşi spirit la Chelsea. El crede despre victorie indiferent de preţ", a spus Cech.

În finalul interviului, portarul a încercat să-și mai îndulcească discursul: “ Filozofia lui Arsenal e acum nu de a câştiga cu orice preţ, ci în urma unui joc de calitate. Acest lucru începe să se schimbe în abordarea noastră".

sursa: 101greatgoals

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează