INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pierdere importantă pentru Barcelona în luna El Clasico: un titular s-a accidentat și va reveni pe teren abia în februarie!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 21:37

Fundașul central Samuel Umtiti s-a accidentat, sâmbătă, în partida disputată pe teren propriu și terminată la egalitate de echipa sa, FC Barcelona, cu Celta Vigo, scor 2-2.

Potrivit site-ului oficial al Barcelonei, fundașul francez a suferit o accidentare la piciorul drept și va lipsi de pe gazon 8 săptămâni.

Apărătorul francez s-a accidentat în minutul 70, când încerca să îl oprească pe Iago Aspas să paseze decisiv la cel de-al doilea gol al Celtei.

VIDEO cu GOLURILE

În această situație, Barcelona nu se va putea bază pe Umtiti în clasicul Spaniei cu Real Madrid, programat pe 23 decembrie pe stadionul Santiago Bernabeu.

În vârstă de 24 de ani, Umtiti a venit la Barcelona în iulie 2016 de la Olympique Lyon pentru suma de 25 de milioane de euro. Fundașul francez mai are contract cu gruparea blaugrana până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 30 de milioane de euro.

sursa: dailymail.co.uk 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează