INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Piqué a acuzat arbitrul în plin meci! Ce i-a transmis fundașul Barcelonei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 09:16

Stoperul catalan a primit al 5-lea cartonaș galben la 3-0 cu Leganés și nu va putea juca duminica viitoare, în șocul rundei, cu Valencia.

În week-end, Barcelona a trecut lejer de Leganés, 3-0, și s-a distanțat la zece puncte de Real și Atletico, dar Valencia încă se menține în plasa liderului (4p). Și duminica viitoare, catalanii vin la "turnirul" de pe Mestalla fără șeful defensivei: Gerard Piqué.

În minutul 29, fundașul central l-a faultat pe Amrabat, și arbitrul Undiano Mallenco n-a ezitat să-i dea cartonașul galben. Al 5-lea avertisment al lui Piqué în actualul campionat, suspendat automat în următoarea partidă.

Stoperul a urlat la "central", acuzându-l că a premeditat această sancțiune: "Undiano, Undiano, nu-mi spune că nu-mi trecusei deja numele acolo!".

Scenă surprinsă de o cameră a televiziunii Deportes Cuatro, care transmitea meciul jucat pe Estadio Municipal de Butarque. 

9 meciuri a jucat Gerard Piqué în acest campionat (810 minute); aceasta va fi a 4-a partidă ratată de stoperul blaugrana

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
real09
real09  •  20 Noiembrie 2017, 19:52

Ba da Nebunule, sefii de la Real chiar au insistat cu ceva sacose cu bani pe langa arbitru si toate astea se intampla pentru ca titlul este pregatit pt Real. Daca-ti luai tu gheata aia care si-a luat-o Ramos in nas si nu primea ala rosu iar iti decupai manecile de la tricou iar daca nu va dadea ala 11m iar referendum. Tiki taka

577672482564502
Mos Craciun  •  20 Noiembrie 2017, 19:40

Arbitrul din poza e Antonio Mateu Lahoz !

218850731946542
Mihnea Popescu  •  20 Noiembrie 2017, 16:58

Ce tampenie spusa de Pique. In fond, chiar daca nu la acest meci, la un moment dat tot ar fi primit un galben si statea partida urmatoare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează