INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique a desluşit misterul mutării lui Neymar la PSG: "Pentru asta a plecat"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:46

Gerard Pique, fostul coechipier al lui Neymar la Barcelona, a vorbit în presa engleză despre motivele care au stat în spatele transferului brazilianului la PSG.

Fundaşul crescut de clubul catalan spune că brazilianul a ales să se transfere la PSG pentru că îşi doreşte foarte mult Balonul de Aur, iar de acolo crede ca are mai multe şanse.

În vara lui 2017, Neymar a devenit cel mai scump jucător din istorie, echipa din Hexagon plătind 222 de milioane de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Unai Emery.

"Relația mea cu Neymar este foarte puternică", a spus acesta pentru Telegraph Sport. "Chiar dacă într-adevăr a lovit clubul când a plecat, ca prieten i-am putut înţelege decizia şi de ce dorea să plece la Paris. Ca fan al Barcelonei mă doare și înțeleg că poate că unii suporteri sunt dezamăgiți de modul în care a plecat. E foarte dificil să mai găsim jucători care stau toată cariera la un singur club. Jucătorii au nevoie de motivaţie suplimentară, au nevoie să lupte pentru lucruri noi. Ştiu că Neymar îşi dorea foarte mult Balonul de Aur. Pentru asta cred că a plecat la Paris. Acolo este starul echipei. Dacă face o treabă bună în Liga Campionilor şi în campionatul Franţei, are toate şansele de a câştiga Balonul de Aur", a mai declarat Pique.

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează