INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique, dezlănțuit la adresa lui Real Madrid: "Omul care i-a acuzat pe Messi și Neymar stă în tribunele Realului! Noi nu facem ca Mourinho"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 10:34

Gerard Pique a lansat noi acuzații la adresa rivalilor de la Real Madrid, la finalul meciului amical câștigat de Spania în Franța, scor 2-0.

"Ce nu-mi place la Real Madrid este modul în care oamenii de pe scaunele din tribuna VIP manevrează lucrurile. Persoana care i-a acuzat pe Messi și Neymar și care are un tratament diferit pentru Ronaldo este pe unul dintre acele scaune.

Nu știu numele lui. Nu avem de gând să păstrăm o listă cu cei care ne-au supărat, cum face Mourinho", a spus fundașul catalanilor, citat de Marca.

Pique a fost chestionat și în privința arbitrajului de la meciul dintre Barcelona și PSG, câștigat de catalani cu 6-1, și susține că astfel de discuții ar trebui purtate și în legătură cu golul marcat din ofsaid de Sergio Ramos în finala Ligii Campionilor. 

"Când ne-au favorizat arbitrii? Discutați despre valoarea pe care o are "remontada" de 6-1, dar nu vorbiți despre golului marcat de Ramos din ofsaid în finala de anul trecut?", a reacționat Pique.

Pique a făcut pereche cu Sergio Ramos în centrul apărării Spaniei, la partida cu Franța (rezumatul meciului AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează