INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Pirlo îl sfătuiește pe De Rossi să plece de la Roma » Unde consideră că ar trebui să evolueze din vară mijlocașul defensiv

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 mai 2017 23:18

Mijlocașul echipei New York City, Andrea Pirlo, susține că este momentul potrivit pentru ca Daniele De Rossi să părăsească AS Roma.

Cu toate acestea, Pirlo consideră că trebuie ca mijlocașul defensiv să facă pasul spre MLS, fiind de părere că i s-ar potrivi o echipă dintr-o altă ligă din Europa.

"Cred că este devreme să vină în America. El mai poate juca la un nivel înalt. I-aș sfătui să plece. Este tânăr, poate incă să o facă într-o ligă în Europa", a declarat Pirlo pentru SportItalia.

În vârstă de 37 de ani, Pirlo a mai vorbit și despre retragerea lui Totti dar și despre faptul ca și el este aproape de a lua această decizie.
"Este ultimul an al lui Totti? Depinde foarte mult de el, dacă el incă are entuziasm și îi place, poate juca în continuare. Mai devreme sau mai târziu mă voi gândi să mă retrag, nu poți juca pentru totdeauna. Când nu mai faci parte din echipă, te gândești să faci altceva. Acum mă concentrez și încerc să termin cu bine. Poate mă voi întoarce în Italia și voi studia pentru a deveni antrenor, pentru că niciodată nu ști ce se poate întâmpla", a încheiat Pirlo.

În vârstă de 33 de ani, De Rossi a evoluat în întreaga sa carieră doar la AS Roma, debutând pentru aceasta la 18 ani. Acestuia îi expiră contractul cu Roma la finalul acestui sezon. S-a zvonit că acesta ar fi dorit de Chelsea.

36 de partidea jucat în acest sezon De Rossi în toate competițiile reușind 2 goluri și 6 assist-uri

Surse: goal.comsquawka.comquotidiano.net

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează