INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Pițurcă recunoaște că a negociat cu o supernațională » De ce nu s-au concretizat negocierile: "Sunt bani mulți la Al Ittihad"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 14:42

După demiterea lui Marc Wilmotts de la naționala Belgiei, Victor Pițurcă a negociat cu Federația Belgiană, dar antrenorul român spune că nu ar fi acceptat din cauza banilor pe care trebuie să îi primească de la Al Ittihad.

"Consider că am greșit atunci când am acceptat discuțiile cu cei de acolo. Am un impresar din Belgia, care este băiatul impresarului care m-a transferat pe mine în Franța. El m-a apelat și după ce a avut acceptul meu a vorbit direct cu directorul Federației Belgiene de Fotbal. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trebuit să fiu numit.

Probabil, chiar dacă era naționala Belgiei, nu aș fi acceptat, pentru că în joc sunt foarte mulți bani de la Ittihad. Eu am muncit aproape doi ani de zile pe degeaba acolo. Atunci când m-am reîntors la Ittihad, am semnat un nou contract și am renunțat la suma pe care trebuiau să mi-o plătească. Am făcut un nou contract și în acest nou contract nu am luat niciun ban, deci urmează să-i recuperez", a declarat Pițurcă la DigiSport.

Belgienii l-au numit pe Roberto Martinez selecționer, iar Thierry Henry este secund.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
novamaxima
novamaxima  •  15 Octombrie 2016, 21:36

no.... si nici o dezlegre in alb? N-ai plecat cu niciun arab,gam am sau bar boi anu, nimic(!?) dupa mataluta? Hai ca ai progresat, no...de la munca pe banii tai la munca pe gratis...no! Mare tambalist pokeristu' asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează