INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Pleacă Allegri de la Juve? Ofertă amețitoare de la PSG

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 10:44

Antrenorul solicită o mărire a contractului la 8 milioane și o restructurare a lotului îmbătrânit pentru a ataca din nou Liga. Altfel, Max l-ar putea înlocui pe Emery.

"Rămân la Juve și vom încerca din nou în sezonul următor". Cuvintele rostite la cald de Allegri, după teribila decepție de la Cardiff, sunt departe însă de a-i liniști pe tifosii și pe conducătorii bianconerilor. Antrenorul va pune condiții pentru a mai continua, altfel va pleca la fel ca Antonio Conte, după al treilea scudetto câștigat.

La Gazzetta dello Sport a aflat că Max e tentat de o aventură în străinătate, dar nu în Premier, unde s-a dus predecesorul său, ci în Franța. Pentru a-l înlocui pe Emery la PSG, care i-ar fi făcut o ofertă de 10 milioane de euro! Aproape dublu față de salariul lui actual, 5,5 milioane de euro, stipulat în contractul scadent peste un an.

"Două-trei achiziții de Ligă"

Discuția decisivă are loc miercuri, când Allegri își va formula pretențiile. Dincolo de o mărire a contractului la 8 milioane plus bonusuri, șefii trebuie să întărească echipa.

"Max nu vrea doar două-trei achiziții de Ligă, un mijlocaș complet și un atacant versatil, ci un plan de restructurare a lotului prin implantarea unor tineri având perspective pe termen lung și organizarea obiectivelor ca să reatace imediat Liga", a devăluit cotidianul roz. 

7 trofeea cucerit antrenorul Allegri în trei stagiuni la Juventus, 3 scudetti, 3 Cupe și o Supercupă a Italiei

69,9% e procentajul victoriilor lui Max în 166 de meciuri pe banca bianconerilor. A pierdut 22 și a remizat 28

Se destramă BBC!

Bonucci, care a zis "rămâne mândria de a fi făcut parte din acest grup", ar putea pleca în Anglia la vară. Iar Barzagli și Chiellini continuă și sezonul viitor, Juve pregătind apoi primenirea defensivă. Pe lista de achiziții sunt Di Maria, Matici, Schick și Marquinhos, cu variantele Douglas Costa, James Rodriguez și Keita Balde. 

Paulo Sousa la rând?

Dacă Allegri își face bagajele, Juve are în minte un succesor: Paulo Sousa, fostul mijlocaș bianconero, pe care l-a contactat în decembrie. Portughezul, ce se va despărți de Fiorentina, a figurat pe lista lui Dortmund și FC Porto, dar nu s-a concretizat nimic. Aflat la o specializare FIFA, antrenorul așteaptă decizia lui Max. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează