INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pleacă Donnarumma de la Milan? Cum a răspuns impresarul portarului italian

Gianluigi Donnarumma
(foto: Guliver/Getty Images)
Gianluigi Donnarumma (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 martie 2018 21:13

Viitorul portarului Gianluigi Donnarumma la AC Milan continuă să fie pus sub semnul întrebării, potrivit impresarului său, Mino Raiola.

În cadrul unui interviu acordat italienilor de la Rai Sport, Raiola nu a exclus posibilitatea ca Donnarumma să plece de la formația milaneză dacă va avea o ofertă interesantă. Cu toate acestea, impresarul a ținut să precizeze că atât în cazul internaționalului italian, cât și în cazul altor clienți decizia finală va fi luată de jucători.

"Am respectat întotdeauna dorințele clienților mei și voi face același lucru la Donnarumma. Dacă Gigio dorește să rămână la Milano, atunci este corect că el să rămână la Milano. Dar nu pot exclude nimic, orice se mai poate întâmpla. Donnarumma are o anumită cotă de piață în Italia și în străinătate, orice este posibil", a declarat Raiola.

41 de partidea strâns Donnarumma în acest sezon în toate competițiile, în 19 dintre acestea reușind să nu primească gol

Donnarumma, 19 ani, este considerat unul dintre cei mai promițători tineri portari italieni. Evoluțiile sale foarte bune au impresionat marile echipe din Europa, presa italiană anunțând că PSG ar fi făcut deja o ofertă lui Milan de 12 milioane de euro în schimbul goalkeeperului său.

Donnarumma a venit la AC Milan de la Club Napoli în iulie 2013 pentru 250.000 de euro, pe când avea doar 14 ani. El mai are contract cu rossonerii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

surse: mediagol.it, milannews24.com, mundodeportivo.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează