INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NIGERIA

Plecat de la Steaua, Emeghara joacă diseară într-un meci caritabil

Ifeanyi Emeghara este o persoană foarte credincioasă
Ifeanyi Emeghara este o persoană foarte credincioasă

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 10:53

Fără angajament după despărţirea de Steaua, fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara a fost invitat să joace diseară într-o partidă amicală în scopuri caritabile.

Eme va juca în echipa prietenilor lui Benjamin Onwuachi, nigerianul care a fost coleg cu românul Marius Niculae la Kavala, în Grecia. Alături de ex-stelist vor apărea pe teren şi alţi fotbalişti cunoscuţi în Europa, precum Joel Obi de la Inter Milano sau Christian Obodo de la Torino. Aceştia vor întîlni formaţia FC Bablo.

Partida se va disputa pe stadionul Campos Square din Lagos şi este organizată de Fundaţia Gabrielle Onwuachi, care va dona echipament medical unui spital din Ibadan, un oraş din sud-vestul Nigeriei. Benjamin Onwuachi este recunoscut pentru actele sale de caritate, în urmă cu cîteva zile el dăruind jucării unor copii. Unul dintre lucrurile care îl motivează să continue astfel de gesturi este moartea fiicei sale, Gabrielle, care dă şi numele fundaţiei. Fetiţa s-a născut sănătoasă pe 21 februarie 2009, însă a decedat după doar trei luni, fără să dea vreun semn că ar suferi de vreo boală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
yoalexander
yoalexander  •  19 Iunie 2011, 12:44

Se mai intampla ca un copil sa moara fara u cauza anume . parca se numeste Sindromul m_ortii subite sau asa ceva. Am auzit de ea. Din pacate lasa parintii fara niciun raspuns.

stapuv
stapuv  •  19 Iunie 2011, 11:45

"eme" ???? chiar asa de bine il cunosti pe "eme"??? si si daca l-ai cumoaste tot nu ar trebui sa ii zici "eme"!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează