INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pochettino a început să schițeze echipa pentru sezonul viitor » Cine sunt prioritățile din această vară pentru antrenorul Tottenham

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 19 februarie 2018 22:56

Antrenorul lui Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, și-a fixat țintele pentru campania de transferuri din această vară.

Potrivit cotidianului The Sun, Pochettino a pus ochii pe jucătorii lui Watford, Richarlison și Abdoulaye Doucoure. Aceeași sursă susține că tehnicianul argentinian este dispus să ofere 55 de milioane de euro în schimbul celor doi.

În vârstă de 25 de ani, Doucoure este revelația acestui sezon. Mijlocașul este văzut de tehnicianul lui Tottenham drept urmașul lui Dembele. Francezul a venit la Spurs de la Rennes în februarie 2016 pentru 10,1 milioane de euro. El mai are contract cu "viespile" până în iulie 2020 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 12 milioane de euro.

Watford nu este dispusă, însă, să se despartă de Doucoure. Potrivit presei britanice gruparea de pe Vicarage Road a ajuns în iarnă la un acord cu mijlocașul francez pentru prelungirea contractului, el urmând să devină unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot.

Un alt jucător dorit de Watford este Richarlison. Mijlocașul stânga a fost adus de Watford de la Fluminense în august 2017 pentru 12,4 milioane de euro. Brazilanul în vârstă de 20 de ani mai are contract cu "viespile" până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

28 de partide a disputat Doucoure în acest sezon reușind 7 goluri și 3 pase de gol

30 de jocuri a strâns Richarlison în acest sezon reușind 5 goluri și 5 assist-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează