INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Pogba a răspuns criticilor: "Se întâmplă și rahaturi! Cel puțin nu am pierdut"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 19:34

Paul Pogba a fost ținta unor critici vehemente la finalul meciului dintre Manchester United și Liverpool (1-1), după ce a comis penalty-ul din care "cormoranii" au deschis scorul.

Pogba a avut o rată de doar 50% a tacklingurilor reușite  și nu a creat nicio oportunitate de gol în timpul meciului cu Liverpool, în care Ibrahimovici a adus un punct echipei antrenate de Jose Mourinho cu golul marcat în minutul 84.

"Se întâmplă și rahaturi. Atunci trebuie să fim puternici. Sunt aici, gata să lupt și gata pentru următoarea bătălie! Mi-ar plăcea să mulțumesc suporterilor care sunt mereu alături de mine și care cred în continuare în mine. Cel puțin nu am pierdut. Nu înceta niciodată să lupți", a scris Pogba într-o postare pe Instagram.

Pogba a fost transferat de United vara trecută, de la Juventus, pentru o sumă record de 105 milioane de euro, însă nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor până în prezent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close