INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pogba este nemulțumit la United şi se gândește plece! Unde s-ar putea transfera

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 februarie 2018 22:19

Internaţionalul francez, Paul Pogba ar putea pleca de la Manchester United. Potrivit publicaţiei franceze L’Equipe, relaţia lui Pogba cu antrenorul "diavolilor roşii", Jose Mourinho, s-a deteriorat atât de mult încât mijlocaşul francez ar dori să plece de pe Old Trafford.

Aceeaşi sursă susţine că Pogba ar lua în calcul fie un transfer în Spania, fie o revenire în Italia.

Înainte să semneze cu Manchester United, Paul Pogba a fost dorit în Spania de Real Madrid, fiind cunoscut faptul că antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane, este un mare admirator al său. De asemenea, și Barcelona l-a dorit pe mijlocaşul francez, considerându-l atunci înlocuitorul perfect pentru Xavi. El a ales atunci să se întoarcă la United, iar publicaţia de mai sus susţine că acum Pogba a început să regrete alegerea făcută.

23 de partidea disputat Pogba în acest sezon în toate competiţiile reuşind 3 goluri şi 10 pase decisive

În vârstă de 24 de ani, Pogba este dorit în continuare de şefii lui Real Madrid, care cred că internaţionalul francez îşi poate recăpăta pe "Santiago Bernabeu" forma bună pe care o avea când evolua la Juventus Torino. Nici Pogba nu ar refuza o mutare la Campioana Europei, el declarând în trecut, că unul dintre visurile sale este să îmbrace tricoul "blanco".

Paul Pogba s-a întors la Manchester United de la Juventus în august 2016. Britanicii au plătit atunci 105 milioane de euro pentru mijlocaşul pe care l-au cedat gratis la Juventus cu patru ani în urmă.

surse: hexpress.co.uk, lequipe.fr, goal.com, thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  17 Februarie 2018, 09:03

Poate ca mai inainte de a se transfera la United, s-a vorbit de un posibil transfer la Real,dar dupa ce s-a vazut ca Pogba a fost doar o "tzeapa",cum sa-l ia Real?Nu l-ar lua nici macar un club din Campionship!

696253093853906
Ghita Florin  •  16 Februarie 2018, 23:41

Ar fi foarte bine,cu conditia sa mai fie cineva fraier sa dea 100 de milioane pe el

156734731330498
Mihnea Voicu  •  16 Februarie 2018, 23:22

Este nemultumit pt ca are o forma proasta si pt ca Mourinho nu il foloseste cum trebuie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează