INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FILANTROP

Portarul David James suportă salariul a doi angajaţi de la Portsmouth

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Criza financiară duce şi la gesturi de solidaritate. Cum clubul său, Portsmouth, a anunţat că va concedia 85 de angajaţi din cauza lipsei banilor, portarul David James a decis să salveze locul de muncă a doi dintre ei.

 

 Puşi pe lista disponibilizaţilor, Tug Wilson (64 de ani) şi Clarke Denford (22 de ani) vor continua totuşi să lucreze la Portsmouth deoarece jucătorul de 39 de ani le va plăti integral salariul, fiecare cîştigînd 330 de euro pe săptămînă. "David este un om bun. Ne-a întins o mînă de ajutor la necaz. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Fotbaliştii sînt criticaţi pentru salariile mari, dar uite că sînt şi unii care îi sprijină pe cei cu probleme" a zis Wilson.

 

Salariile tuturor de la Portsmouth, inclusiv jucători şi antrenori, vor scădea cu 40 la sută pentru a salva clubul de la faliment. Reducerea va aduce o economisire de circa 1,1 milioane de euro pe săptămînă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  14 Martie 2010, 21:54

Nu e vina celor de mai jos, sunt sigur ca in articolul original scria 11 milioane. Ganditi-va, nu vi se pare dubios ca 5-6 oameni au facut aceeasi greseala? Nu mai incepeti sa faceti prosti pe toti ca pana una alta voi sunteti prostii fiindca nu v-ati gandit la posibilitatea asta ... Traiasca jurnalistii GSP:)

justkain
justkain  •  14 Martie 2010, 20:55
Postat de lucell pe 14 Martie 2010, 20:45

sunteti orbi scrie 1 , 1 1 VIRGULA 1 ....cum va imaginati ca ar avea cheltuieli de 11 mil/luna? :|

era scris 11 milioane, au modificat cei de la gsp ulterior.

lucell
lucell  •  14 Martie 2010, 20:45

sunteti orbi scrie 1 , 1 1 VIRGULA 1 ....cum va imaginati ca ar avea cheltuieli de 11 mil/luna? :|

Vezi toate comentariile (15)
Comentează